Schrijver en dichter Marieke Lucas Rijneveld schreef, speciaal voor deze nieuwe 99 Edition, tien gedichten over een meisje dat zich jongen voelt – een cyclus over de zoektocht naar de eigen identiteit. Beeldend kunstenaar Tammo Schuringa maakte, geïnspireerd op deze gedichten, een serie van tien collages. De samenwerking tussen Schuringa en Rijneveld mondde uit in Etalagegeluk, dat als zevende deel verscheen in de reeks 99 Editions, in een gelimiteerde oplage van 99 exemplaren. De bundel werd vormgegeven door Mart. Warmerdam en uitgegeven door Riëlle Boerland.

De oplage bedraagt – zoals altijd in de 99 Editions-serie – 99 genummerde en door de schrijver en kunstenaar gesigneerde exemplaren. De bundel heeft een omvang van 28 pagina’s. Bij de bundel hoort een genummerde en door de kunstenaar gesigneerde piëzografie van een collage (niet in de bundel afgebeeld) op het formaat 31 x 23 cm en geprint op Innova IFA24 210 grs Mat Fine Art Paper door Ruijgrok Piëzografie. Prijs editie: € 99,-.

NB: Etalagegeluk verschijnt medio oktober 2020. We sturen de editie rond die datum meteen per aangetekende post naar je toe.
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten